Beugel competities

Koersbal competitie In het najaar willen wij een Koersbal competitie opstarten in den Hoek. (Voorheen was dit de beugelcompetitie in de Hoeksteen) Dit spel speel je net als het beugelen als paar tegen een ander paar. Opgeven kan via de buurtvereniging of rechtstreeks via de Oranjevereniging. Opgeven voor 1 November. Speeldata: 12-11-19 / 26-11-19 / 10-12-19 Beknopte uitleg: De bedoeling van het spel is de koersbal zo dicht mogelijk bij de jack (kleine witte bal) te rollen. De bowl is niet helemaal rond waardoor deze bij het afremmen een curve (bocht) maakt. Het paar dat begint speelt met zwart en gooit als eerste de jack. De koersbal die uiteindelijk het dichts bij de jack ligt krijgt een punt.